Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vhodný krém na pleť / foto: shutterstock

Dopřejte vašemu tělu kvalitní péči s přírodními produkty

Hýčkejte se, rozmazlujte se a zkrášlujte se. Dopřejte vaší pokožce opravdu kvalitní péči díky přírodním kosmetickým produktům z vybraných surovin.

Užijte si relaxaci v bublinkové lázni, uvolněte vaše smysly během ranní sprchy a nezapomeňte ani následnou proceduru v podobě dokonalé hydratace.

Přírodní a bio kosmetické produkty

Péče o tělo se může stát oblíbeným rituálem. Přírodní a kosmetické bio produkty využijete při všech vašich kosmetických rituálech. Ať už jde o ranní hygienu, večerní odlíčení, sprchování, koupel či následnou péči, vždy se můžete spolehnout na kosmetiku z kvalitních přírodních surovin, která dodá vaší pokožce přesně to, co potřebuje.

Tělová mléka

Tuhá mýdla a sprchové gely pro dokonalou očistu pokožky

Vyzkoušejte voňavý sprchový gel a oblíbená tuhá mýdla. Vaši pokožku jemně očistí a zbaví ji všech nečistot. Zároveň zachová její ochranný film. Vyberte si takovou vůni, kterou si zamilujete a která promění obyčejné sprchování v úžasný zážitek.

Užijte si příjemnou relaxační koupel

Zařiďte si přímo u vás doma takové malé lázně. Dopřejte si pořádnou dávku relaxace a odpočinku. Napusťte si vanu plnou teplé vody a relaxujte. Vhod vám přijdou bomby do koupele, které obsahují účinné složky splňující funkci pěny do koupele, tělového šamponu a peelingu. Dostupné jsou v několika lákavých vůních a zajímavě barevně řešených designech. Díky tomu se tak skvěle hodí i jako dárek pro vaše blízké.

Relaxační koupel

Zvláčněte vaši pokožku a dodejte jí důležitou hydrataci

Toužíte po krásné a jemné pokožce celého těla? Pak ji nezapomeňte hydratovat nejenom zevnitř, ale také zvenčí. Po dlouhé koupeli nebo i po sprchování je pro tělo důležitá hydratace. O tu se postarají tělová mléka, která pokožku zjemní a uzavřou v ní vláhu. Díky tomu tak bude dlouho jemná, vláčná, hydratovaná a provoněná.

K tomuto článku není otevřena diskuze