Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Portál nemovitostí / foto: shutterstock

S realitním portálem CINCINK opravdu dobře prodáte!

Chcete svou nemovitost opravdu výhodně prodat? Pak se obraťte na ty správné profesionály! Najdete je na portálu CINCINK!

Zdědili jste nemovitost a uvažujete o jejím prodeji? Nebo k tomuto kroku přistupujete z jakéhokoliv jiného důvodu? Obrátíte-li se na ty pravé profesionály, prodáte nejenom rychle, ale i dobře!

Prodej neuspěchejte! 

Prodej nemovitostí se v první řadě nedoporučuje uspěchat. Většinou ti, kteří chtějí prodat co nejrychleji, tak neučiní také nejvýhodněji. My bychom ovšem pro vás měli jinou radu. Nejde ani tak o samotnou rychlost obchodní transakce jako spíš o ty správné specialisty, kteří vám při prodeji budou nápomocni.

Specialisté pod jednou střechou

A těch zrovna není málo, ať již se jedná o právníky, daňové, finanční a hypoteční poradce, fotografy, grafiky či textové editory. Ti všichni mohou mít na úspěšném prodeji vaší nemovitosti lví podíl. A realitní portál CINCINK je spolu s Komerční bankou, která je jejím obchodním partnerem, sdružuje. Pod jednou střechou!

Inzerát musí být stručný a výstižný!

Jakou formu při prodeji sví nemovitosti zvolíte? Nejčastější je klasický inzerát. Ve vhodném znění samozřejmě. Správná a bezchybná textace prodejního inzerátu je nesmírně důležitá a mnohdy opomíjená. Inzerát musí být správně naformulovaný, gramaticky bezchybný, stručný a zároveň výstižný. Budoucí kupec se z něj nejenže musí dozvědět vše podstatné, ale také jej musí oslovit. Jste si jisti, že takový inzerát dokážete dobře zformulovat? Pokud ne, svěřte tento úkol profesionálům právě z realitního portálu CINCINK! Ti inzerát zkrátka připraví za vás.

Nemovitost kupci dobře představte!

Slyšeli jste někdy o 3D plánku nemovitosti? To je skvělý prostředek, jehož prostřednictvím si potenciální kupec může udělat představu o jejím dispozičním řešení. To spolu s lokací přeci jen patří mezi nejdůležitější faktory, jež ovlivňují jeho rozhodování. Kvalitní 3D plánek nemovitosti jejich rozhodování nejenom urychlí, ale také vás ušetří zbytečných návštěv. Na skutečnou obhlídku bytu se přihlásí jen ti, které nemovitost po všech stránkách osloví.

Byt zájemci virtuálně zabydlete!

Na podobném principu je založená i grafická vizualizace interiéru. K ní je vhodné přistoupit především v případě nemovitostí nezařízených. Místnosti s holými stěnami přeci jen nepůsobí tak vřele jako místnosti vkusně zařízené. V zahraničí se k tomuto účelu využívá tzv. home staging, v rámci kterého speciální firma byt za tímto účelem po dobu jeho prodeje vybaví skutečným nábytkem. Toho vás však profesionální grafik ušetří. Byt zkrátka zařídí virtuálně!

Abyste měli důvod k oslavě

Dobře prodat, jak vidíte, není jen tak. K tomu aby váš obchod byl zdárně završen a vy měli důvod k oslavě (a následnému cincink skleniček), vás čeká spousta dalších úkonů. I s těmi vám realitní portál CINCINK může být nápomocen. Tak mu to umožněte.

S realitním portálem CINCINK opravdu dobře prodáte!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!