Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Manipulace / foto: shutterstock

Žena, nebo muž – kdo bývá ve vztahu rafinovanější manipulátor?

Pokud tuto otázku položíte muži, odpoví žena. Když se zeptáte něžného pohlaví, odpověď bude většinou opačná. Nutno dodat, že ženy jsou v manipulaci často rafinovanější a nebojí se použít ženské zbraně.

Ženy si často v hádkách pomohou sexem

Ženy jsou rafinovaná stvoření a pro docílení svého se často uchýlí k jiným praktikám, než je hubování, křik nebo všeobecná manipulace. Odpírání sexu, nebo naopak příslib i netradičních milostných hrátek může napomoci k tomu, aby žena po hádce měla takzvaně navrch.

Pokud žena například neholduje orálnímu sexu a po hádce s partnerem sama začne milostný akt tím, že se tímto způsobem partnerovi začne věnovat, je to buď způsob omluvy, nebo předzvěst toho, že po aktu znovu zavede řeč na téma, kvůli kterému konflikt vznikl. Partner pak většinou v hádce ustoupí. Dalším způsobem, jak docílit svého, je odpírání sexu. Pohádaní partneři se často usmíří v posteli. Nicméně, pokud chce žena dát najevo, že neustoupí, partnerovi milostné návrhy odmítne.

Není to sice fér hra, ale ruku na srdce, která z žen někdy nezkusila dosáhnout svého přes postel.

Milostné návrhy rafinované ženy
Milostné návrhy rafinované ženy – Zdroj: Shutterstock.com

Manipulovat milostnými hrátkami dovedou i muži

Masáž vonnými olejíčky, hodinová milostná předehra, slova chvály, láskyplná slovíčka a žena taje jak. Lásko, jsi nádherná, toužím po tobě, tolik po tobě toužím, mrzí mě, že jsme se pohádali, ale ty víš, že jsem měl pravdu. V opojení ze vzrušení a pocitu výjimečnosti žena jen mlčky přikývne.

Také muži vědí, jak dosáhnout svého
Také muži vědí, jak dosáhnout svého – Zdroj: Shutterstock.com

Rafinovanost v dosahování svého a manipulace mají tenkou hranici

Pokud tu a tam žena použije své ženské zbraně na partnera, nelze ji rovnou označit za manipulátorku. Zrovna tak to platí u mužů a jejich snažení vyjít po hádce jako vítěz. Někdy se milostná taktika zvolí zkrátka a dobře jen pro domácí klid.

Existují partneři nebo manželé, kteří potvrzují, že se s drahou polovičkou pohádají rádi. A proč? Protože usmiřování je přeci hezké.

 

Zdroj:

https://zena-in.cz/clanek/jak-na-hadku-s-chlapem

Žena, nebo muž – kdo bývá ve vztahu rafinovanější manipulátor?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!