Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Starší muž a mladá žena / foto: shutterstock

Sugardating jako stále oblíbenější vztah

Sugardating, nebo chcete-li cukrové randění, je název vztahu mezi mužem a ženou, kde je markantní věkový rozdíl a i finanční poměry obou ve vztahu jsou většinou značně rozdílné.

Sugardating, vztah založený na oboustranném prospěchu

Starší dobře situovaný muž suggardaddy si svoji většinou o dost mladší přítelkyni hýčká. Zahrnuje ji dárečky, zážitky, poskytne jí zázemí, a to vše za její společnost, náklonnost a samozřejmě i za intimní kontakt. Jeho slečna si potom užívá všechny bonusy, které jí tento vztah přináší.

Zrovna tak fungují tyto vztahy, pokud se jedná o starší ženu a jejího mladého milence. Je to nemorální? Je to něco, co je mimo přijatelné společenské konvence? Ne, proč by? Obě strany z toho těží, a pokud jsou s tím oba zúčastnění takzvaně v pohodě, tak proč by to mělo někoho pohoršovat.

Sugardating
Sugardating – Zdroj: Shutterstock.com

Suggar v názvu je vystihující, znamená osladit si život

Obě strany tímto spojením získávají. Starší movitý pán se ve společnosti může pyšnit kráskou po svém boku, o které by s nadsázkou šlo říci, že je to výstavní kus. Dáma v letech si zase vrací dávno minulé roky, když vyrazí do společnosti s mladíkem věkem připomínajícím spíše jejího syna. Na druhou stranu mladší z této dvojice si užívá pozornost, dárečky, výlety a zážitky, o kterých se jiným jejich vrstevníkům ani nezdá. Může to působit amorálně, nevhodně, nicméně není na tom nic špatného. Získávají obě strany, oběma zúčastněným ve dvojici to takto vyhovuje, tak je to v pořádku. Dopřávají si to, co chtějí, dá se říci, že si sladí život.

Abychom se ale nenechali mýlit. Nejde čistě jen o jakýsi obchod, leckdy je i tento vztah založen na citech a upřímné lásce. A navzájem si dopřávají to, co oba chtějí a mohou vztahu nabídnout.

 

Zdroj:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Sugardating

Sugardating jako stále oblíbenější vztah

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!