Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Seznamka / foto: Shutterstock

Nechcete prožít léto sami? Zkuste seznamku!

Kdy myslíte, že je single lidem nejsmutněji? Na Valentýna? O Vánocích? Možná. Smutek na ně ovšem často doléhá i v létě. Všichni si vyráží na dovolenou, singles by se také rádi někam vydali, jenže nemají s kým.

Jestli se bojíte, že letos rovněž zůstanete trčet sami doma, zkuste ještě vzít osud do vlastních rukou a něco s tím udělat.

V práci potkáváte pořád ty stejné lidi, nejste zrovna párty typ a oslovit neznámého či neznámou v supermarketu si netroufnete? Tak přesně pro vás existují seznamky. Dnes už pokročily mnohem dále, než tomu bývalo kdysi. Skutečně tam můžete najít partnera snů. Proč by se tam nemohl pohybovat nikdo normální? Vždyť se chystáte založit profil i vy a vy přece normální jste.

Neseznamujte se jen tak někde

Existuje celá řada seznamek. Některé jsou zdarma, jiné placené a lidé se většinou nezdráhají si zaplatit těch pár stovek. Placené seznamky fungují spolehlivěji a najdete tam serióznější lidi – ty, kteří někoho doopravdy hledají a jsou ochotni za pomoc zaplatit.

Jednou z nejoblíbenějších placených seznamek je německá eDarling. Působí v 26 zemích a v ČR je také poměrně rozšířená. Její obrovskou výhodou je princip spárování uživatelů. Vyplníte o sobě spoustu informací, na jejichž základě vás potom algoritmus spáruje jen s podobně laděnými protějšky.

Užijte si společně léto snů

Každý chce najít někoho, kdo bude po jeho boku stát celý život. Ani vy jistě nejste výjimkou. I kdyby to ale nakonec nevyšlo, třeba si se svým objevem ze seznamky aspoň užijete hezké léto. Prázdniny jsou zábavnější i doma, když najednou máte s kým chodit na randíčka. Nebo byste si raději koupili levné letenky a vydali se za poznáním do zahraničí? Po pár týdnech známosti je to sice trochu risk, ale na druhou stranu si aspoň uděláte jasnou představu, zda s tím druhým člověkem budete schopni vydržet.

Léto vám dává nekonečné možnosti, tak jich využijte!

K tomuto článku není otevřena diskuze