Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Trautenberk / foto: Trautenberk/ J. Beník

Trautenberk svoji tanzmetalou show předvede také na Slavnostech v Břeclavi

Nebojí se extravagantních projevů a jejich vystoupení je směsicí koncertu, divadla a neřízených vtípků. Klatováci s krkonošským názvem v tématických kostýmech to na pódiu umí pekelně rozbalit.

Po dvouletém čekání se v Břeclavi uskuteční devátý a dosud největší ročník Slavností. V zámeckém areálu 10. a 11. června si kromě kapely Trautenberk zahrají Jarek Nohavica, Rybičky 48, Tři sestry, Pokáč, Tomáš Klus, No Name, Kali, Horkýže Slíže, Wohnout a dalších osm kapel.

Břeclavské slavnosti
Břeclavské slavnosti – Zdroj: TZ Slavnosti Břeclav

Z malé slavnosti rozsáhlý multižánrový festival

Návštěvníci festivalu si letos všimnou malé změny v jeho názvu – ze Slavností břeclavského piva se stávají Slavnosti Břeclav. „Už delší dobu jsme cítili, že název úplně neodpovídá současné podobě Slavností, ze kterých se stal plnohodnotný multižánrový festival,“ říká ke změně názvu Jan Svoboda.

Jaké halekačky se dočkáme od klatovských Trautenberků?

Kromě klasických hitovek jako Himlhergotdonrvetr, Kejklíř, Pot, Selka, Lunt či Netáhlo budeme moci při vystoupeních slyšet i loňskou novinku Jelito či hudební satiru Buržoust. Kdo viděl klip k této písni ví, že hlavní role jemnostpána Trautenberka se dokonale zhostil oblíbený herec Milan Šteindler.

Kapela Trautenberk
Kapela Trautenberk – Zdroj: J. Beník

Bohatý letní koncertní program

Před kapelou je nyní nabitá letní sezóna veselic, juchand a festivalů, tak přijďte hodit bokem a nenechte si ujít netradiční koncertní show.

Koncerty 2022
Koncerty 2022 – Zrdoj: Trautenberk

 

Program Slavností Břeclav 2022

Pátek 10. června: Jarek Nohavica, Rybičky 48, Pokáč, No Name, Circus Problem, King Shaolin, Irnis

Sobota 11. června: Tři sestry, Tomáš Klus, Horkýže Slíže, Wohnout, Kali, Polemic, Trautenberk, Cocotte Minute, Denoi, Sanchez Amsterdam

 

Zdroj:

TZ Slavnosti Břeclav

TZ kapely Trautenberk

Trautenberk svoji tanzmetalou show předvede také na Slavnostech v Břeclavi

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!