Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pilotka / foto: shutterstock

Pilotem na zkoušku? Třeba v ní obstojíte!

Také jste jako malí toužili stát se pilotem? Nebo parašutistou? Tak si svůj dětský sen splňte!

Touhu létat v sobě máme snad vrozenou. Zřejmě za tím stojí skutečnost, že člověk se sám o sobě k nebesům nikdy nevznese. Vymyslel ale dopravní prostředky, které to učiní za něj. Rychlostí blesku. A nesplnitelný není ani sen takový dopravní prostředek pilotovat. Také sníte? Tak snít přestaňte a své sny začněte konečně realizovat!

Vzneste se k oblakům jako pták

Některé sny se plní hůře, jiné lépe. Sny o létání naštěstí patří do druhé kategorie. Splní vám je například ve společnosti Mavisys, s.r.o. realizující letecké zážitky a vyhlídkové lety z více než dvanácti letišť po celé České republice. Snít ve stylu "mít tak křídla jako pták a vznést se s nimi do oblak" proto mohou nejenom Pražené, ale i Brňané, Ostravané, obyvatelé Karlových Varů, Příbrami, Tábora a spousty dalších českých měst.

Jak to funguje?

Rádi byste se alespoň na pár chvil stali pilotem na zkoušku a zajímá vás, jak to funguje? Jednoduše. Pod dohledem zkušeného instruktora zkrátka po patřičné instruktáži nasednete do skutečného letadla či vrtulníku, s ním se vznesete a poletíte. Nebo byste si raději vyzkoušeli pilotovat skutečný dopravní letoun na leteckém simulátoru? A pro ty nejlepší je připraveno přistání na letišti v Ruzyni. Co vy víte, třeba se vám létání tak zalíbí, že se rozhodnete pro skutečný výcvik, na jehož konci vás bude čekat pilotní průkaz. Dráhu profesionálního pilota pak budete mít na dosah.

Adrenalinové zážitky pro malé i velké

V nabídce společnosti je ovšem celá řada dalších adrenalinových zážitků. Co takhle se své vyvolené vyznat při romantickém letu pro zamilované? Jsme si jisti, že vám nedá košem. Nebo vzít babičku a dědu na vyhlídkový let, ať již letadlem či vrtulníkem? Proleťte se s nimi nad Karlštejnem, Pálavou nebo třeba nad Beskydami. Zvolit si ale v podstatě máte možnost jakoukoliv trasu.

Okružní let nad Alpami? Proč ne?

Velké popularitě se však těší i lety noční stejně jako lety do zahraničí. Co byste řekli takové okružní cestě nad Alpami? Na palubě letadla ovšem můžete uspořádat i firemní akci či teambuilding. Včetně bohaté snídaně formou švédských stolů! Následované samozřejmě nezbytnou instruktáží a samotným létáním. Nudit se rozhodně nebudete! A po dni stráveném v oblacích bude váš tým stmelen jako nikdy před tím.

Postavte se strachu čelem!

Máte strach z výšek. Nemějte! Všechna letadla jsou pilotována profesionálními piloty s licencí instruktora (FI), kteří prošli náročným výcvikem a stále se aktivně angažují v profesionálních leteckých školách. Na úrovni je samozřejmě i letecká flotila společnosti s moderními letadly i vrtulníky, jejich technický stav je navíc podrobován pravidelným kontrolám. A víte, jak to je? Statisticky vzato je letadlo vůbec nejbezpečnějším dopravním prostředkem. A nejlepší obranou proti strachu je postavit se mu čelem!

Pilotem na zkoušku? Třeba v ní obstojíte!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!