Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Články z rubriky BYZNYS:

Jaký koordinátor BOZP zajistí úvodní školení vašich zaměstnanců?

Vstupní školení BOZP je zákonný požadavek, na který určitě nesmíte zapomínat. V dnešní době ho naštěstí můžete vyřešit mnohem rychleji, výhodněji a online. Jak na to?

MiDo Harfa: Stylové moderní bydlení v srdci Prahy

Hledáte moderní bydlení v metropoli, které snoubí komfortní městský život s klidnou oázou zeleně? Pak vám padne do oka vznikající rezidence MiDo Harfa.

AmunRa casino a další: Co byste měli vědět o jejich automatech?

Hraní automatů o skutečné peníze, ať už v kamenném kasinu, nebo online, pro mnoho lidí znamená zábavu a požitek. Kromě toho poskytují okamžité vzrušení a adrenalin z možné výhry, která by vám mohla změnit život.

Kde uspořádat firemní akci plnou zážitků? Navštivte Františkovy Lázně!

Vedete tým pracovitých zaměstnanců a chcete jim ukázat, že vám na nich záleží? V takovém případě není nic lepšího než občasné teambuildingové akce plné zážitků. Kde si užijete spoustu zábavy?

Jak zamezit tepelným ztrátám a ušetřit desítky tisíc korun ročně?

Každý majitel domácnosti přemýšlí, jak co nejvíce ušetřit. To platí hlavně pro drahé vytápění, případně i klimatizování. V těchto ohledech se musíte zaměřit hlavně na svá okna i dveře. Na co si dát pozor?

Půjčka bez zajištění se vás zeptá jen na základní věci

Rychlé řešení pro nečekané výdaje je už za dveřmi. Nemusíte opouštět byt a chodit na kamennou pobočku, dnešní svět už funguje úplně jinak.

Do Chuchle se už dávno nejezdí jen na koníčky

Kde uspořádat event či firemní akci? Co třeba v Chuchle Areně Praha?

Jaké technologie proměnily Slotspalace a další online kasina?

I když si dnes většina z nás nedokáže představit, že bychom si nemohli dát videohovor s rodinou, objednat si jídlo přes aplikaci nebo hrát v online kasinech na cestách, všechny tyto technologické pokroky jsou poměrně nedávné.

Nahradí vás umělá inteligence? Řemeslníci, zdravotní sestry a diplomaté mohou být v klidu

Umělá inteligence se pomalu, ale jistě stává běžnou součástí každodenních životů. A seznam profesí, které by mohla brzy nahradit, se neustále rozrůstá. Tito zaměstnanci se ale prozatím strachovat nemusí.

Jak ušetříte klidně i tisíce korun měsíčně za běžné nákupy?

V posledních třech letech jsme se stali svědky poměrně výrazného zdražování drtivé většiny základních potřeb. Ačkoliv se v současné době navrátila inflace k normálu (některé produkty dokonce zlevňují), i přesto musíme poctivě

Novější články Starší články Starší články