Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Výkup kovů / foto: https://ibb.co/zmJf981

Sháníte odborníka na výkup kovů a ekologickou likvidaci vozidel?

V současné době existuje spousta společností specializujících se na výkup kovů a taktéž ekologickou likvidaci vozidel.

Jednou z ní je také AB Metal Recycling s.r.o., která na tuzemském trhu působí od roku 2011 a od samotného počátku se zabývá na výkup a ekologické zpracovávání kovového odpadu. Svou působnost zaměřuje na Karlovarský kraj.

AB Metal Recycling s.r.o. disponuje moderním technickým vybavením, které této společnosti umožňuje zajistit kompletní služby týkající se nakládání s odpady. V její kompetenci je i ekologická likvidace vozidel, přičemž v této oblasti patří mezi přední zpracovatele v regionu.

Ekologická likvidace vozidel

Výkup kovů

AB Metal Recycling s.r.o. vykupuje různé druhy kovů, a to včetně železa, hliníku, mědi, nerezové oceli a olova. Stejně tak společnost vykupuje katalyzátory, autobaterie a další odpady, takže výkup kovů není jedinou službou v portfoliu.

Proč si vybrat AB Metal Recycling s.r.o.?

Existuje hned několik důvodů, proč byste si měli vybrat zrovna tohoto odborníka, ať už na výkup kovů, nebo ekologickou likvidaci vozidla. Zakládá si totiž na profesionalitě, přičemž za prací stojí tým odborníků, který vám vždy poradí. Všechny procesy jsou nastaveny s ohledem na životní prostředí a k práci společnost využívá špičkové vybavení.

Výkup železa

Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na to, že zmíněný profesionál nabízí konkurenceschopné ceny za výkup kovošrotu. Více informací najdete přímo na webu www.abmetalrecycling.cz.

Ekologická likvidace vozidel

Společnost zajišťuje kompletní proces likvidace autovraků, který zahrnuje odtah, demontáž, třídění a recyklaci všech použitelných materiálů, což minimalizuje dopad na životní prostředí.

Budete nadmíru spokojení s kvalitou nabízených služeb. AB Metal Recycling s.r.o. je tu v Karlovarském kraji pro vás.

K tomuto článku není otevřena diskuze