Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Černý pátek / foto: shutterstock

I české e-shopy se přichystaly na Černý pátek. Notino je mezi nimi

Černý pátek je obrovská mezinárodní nákupní akce, která představuje pomyslný začátek vánoční sezóny. Pokud tedy patříte mezi lovce výhodných nákupů, potom je pro vás šílenství v podobě Black Friday jako stvořené.

V následujících řádcích vám prozradíme, s čím přichází například internetový obchod Notino.

Černý pátek následuje po Dnu díkůvzdání, který připadá na poslední čtvrtek v listopadu. Některé internetové obchody však spouští slevové akce už o něco dříve, aby si spotřebitelé stihli nakoupit za výhodné ceny všechno, co potřebují.

Notino Black Friday

Black Friday v e-shopech

Zřejmě vás nepřekvapí, že se Černý pátek přesouvá spíše do internetových obchodů. Samozřejmě i v kamenných prodejnách narazíte na zajímavé akce, ale mnohem lákavější jsou slevy na internetu, protože nemusíte nikam chodit a prodírat se davy nakupujících.

Černý pátek je největší online nákupní událostí roku, přičemž prodejci snižují ceny tisíců produktů, což znamená, že v tomto období jsou ceny zboží často nejnižší. Zatímco dříve Black Friday připadal pouze na jeden jediný den, v současné době je zvykem prodloužit ho i na několik týdnů. Dochází k masivnímu snižování cen nejrůznějších výrobků od elektroniky až po luxusní parfémy.

Luxusní parfém

Notino má Black Friday už nyní

Internetová prodejna Notino zaměřující se na parfémy, kosmetiku a drogerii spustila Černý pátek v pondělí 6. listopadu. Celá akce končí v neděli 26. listopadu, takže ještě máte čas zakoupit si parfémy a kosmetiku s až 30% slevou.

Notino má rozdělené produkty a značky na tři kategorie. Na některé jsou slevy 15%, na jiné 20% a na několik značek jsou připraveny slevy 30%. Stačí se podívat na stránku pod výše uvedeným odkazem, kde najdete všechno potřebné.

Začněte nakupovat vánoční dárky s nevídanými slevami.

K tomuto článku není otevřena diskuze