Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fofr balík / foto: shutterstock

Jak poslat cenný balík, aby dorazil k adresátovi rychle a bezpečně?

Každý z nás alespoň čas od času pošle nějaký balíček, ať už se jedná o dodání předmětu prodeje na inzerát nebo dárek pro někoho z našich blízkých.

Pokud navíc provozujeme internetový obchůdek, případně prodáváme třeba rukodělné výrobky na různých internetových portálech, může se jednat o značný počet balíků, které se musí včas a bez nehody dostat k příjemci. A velké eshopy potřebují dodávat denně značný objem zboží svým zákazníkům. Najít spolehlivý rozvoz zásilek je ale často pořádný oříšek, obzvláště v případě, kdy požadujeme expresní doručení až do domu.

Jak zajistit spolehlivou expresní přepravu zásilek na území naší republiky i do ciziny?

Expresní přeprava v rámci Česka je realizována do 24 hodin. A na Slovensko doputuje cenný balík či jiná expresní zásilka do 48 hodin od naložení. Adresáti sídlící v Bratislavě a jejím okolí dostanou svůj balíček během jediného dne. Do ostatních evropských zemí bude přeprava realizována v rozmezí 48 a 120 hodin. U letecké přepravy, kterou firma FOFR zajišťuje v rámci celého světa, je hmotnostní limit každé zásilky 25 kg. Doba doručení je závislá na konkrétním místě určení a klientům je vždy sdělována individuálně.

Proč svěřit přepravu zásilek firmě FOFR?

Česká firma FOFR se specializuje na přepravu zásilek přímo ke dveřím adresáta. Dbá na vysokou kvalitu poskytovaných služeb a dokáže se pružně přizpůsobit individuálním požadavkům zákazníků. Spolehlivě dodá na místo určení i nadrozměrný náklad až do velikosti šesti metrů. A můžete se na ni obrátit, i pokud potřebujete zajistit dopravu nebezpečných látek apod. Firma FOFR působí na celém území České republiky. Rozvoz zásilek si klienti mohou objednat nejen telefonicky, ale také e-mailem, faxem nebo prostřednictvím elektronického formuláře, který je k dispozici na webových stránkách firmy. Veškeré potřebné informace jsou k dispozici na adrese www.fofrcz.cz.

Jak poslat cenný balík, aby dorazil k adresátovi rychle a bezpečně?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!