Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Články z rubriky SPOLEČNOST:

Proč v noci nemůžete spát? Podle čínské medicíny záleží na tom, v kolik hodin se budíte

Zná to asi každý z nás. Uprostřed noci se vzbudíte, načež se několik následujících hodin převalujete a frustrovaně sledujete ubíhající minuty na budíku. Co se vám nočním buzením snaží tělo říct?

Umělá inteligence rozpozná autismus u dětí ze snímků očí

Porucha autistického spektra neboli autismus je vývojová porucha, která se projevuje v prvních letech života. Příčiny dosud nebyly objasněny, pravděpodobně se jedná o souhru genetických a neurofyziologických aspektů.

Jakých chyb se nejčastěji dopouštíme při hubnutí? Málo spíme, příliš se stresujeme a jsme až moc radikální

Pojďme se podívat, jak skutečně uspět při hubnutí, a čeho se rozhodně vyvarovat.

Jaká jsou nejčastější předsevzetí?

S novým rokem přichází nová předsevzetí. Jaká se dlouhodobě řadí mezi ta nejčastější a jak s nimi neskončit po pár měsících? A jak vlastně novoroční předsevzetí vznikla?

Intolerance ovlivňuje jídelníček, život ale ne, říká rekordmanka v silových sportech Petra Kočková

I s histaminovou intolerancí, s intolerancí na lepek, laktózu a některé druhy ovoce si můžeme pochutnat a vrcholově sportovat. Jasným důkazem je světová medailistka a rekordmanka v silových sportech Petra Kočková.

Holení hlavy, trhání zubů nebo přivazování ke stromu. Poznejte nejšílenější svatební tradice

Uzavírání manželského svazku provází odnepaměti spousta zvyků a tradic. Zatímco u nás se zametají střepy nebo krájí dort, v jiných zemích panují tradice o dost bizarnější.

Zdravotní kancelářská židle: Klíč ke komfortu a dobrému zdraví při práci

Objevte, jak správná zdravotní kancelářská židle může být klíčem k dosažení pohodlí a přečtěte si tipy, jak vybrat ideální židli pro podporu vašeho zdraví.

Jaké vybrat hračky pro štěně?

Ještě před tím, než si domů přivezete svoje vysněné štěňátko, byste se měli na jeho příchod připravit. Samozřejmostí je pelíšek, štěněčí granule a hlavně hračky, které malého neposedu zabaví. Ovšem nic se nemá přehánět.

Rada bezpečnosti OSN je zastaralá, chybí v ní největší demokracie světa

Rada bezpečnosti OSN je významným orgánem, který má za úkol udržovat mezinárodní mír a bezpečnost. Nicméně současná podoba rady je už zastaralá a neodpovídá aktuální situaci.

Plastová víčka s poutkem lezou většině lidí na nervy

Některé nápojové společnosti již delší dobu prodávají nápoje v pet lahvích, které mají neodnímatelné víčko, tedy víčko s poutkem. Od července ho musí mít všechny plastové lahve. Nařízení EU odůvodněné ekologickým aspektem l

Novější články Starší články Starší články