Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Romantická večeře / foto: shutterstock

Jaké šaty si obléknout večeři s partnerem? Tyto si zamilujete

Domluvila jste se s partnerem na romantické večeři ve vaší oblíbené restauraci? Ráda byste si vzala šaty, ale nevíte, jak vybrat ty správné? V článku se dozvíte, jaký druh a barva šatů je ideální.

Pohodlí na 1. místě

Pravidlo číslo 1 mluví naprosto jasně. Být sexy, ale zároveň v pohodlí. Vyzývavé šaty mohou být velmi pohodlné, jen je nutné si vybrat správný materiál, střih a barvu. Správně zvolený střih dokáže zakrýt nedostatky a vyzdvihnout vaše nejkrásnější partie. Preferujete šaty s krátkým rukávem, nebo šaty s dlouhým rukávem?

Barvu šatů vybírejte pečlivě

Všechny barvy jsou perfektní, ale jen pár z nich je prověřených nejkrásnějšími ženami světa. Už nádherná Marilyn Monroe věděla, že nešlápne vedle s červenými nebo bílými šaty. Nezapomínala však ani na tyto barvy – černá, modrá, béžová a pudrově růžová.

Černá

Zeštíhluje, odpouští nedokonalosti a snadno se kombinuje. To je černá. Malé černé se špagetovými ramínky jsou na večeři výbornou volbou. Pokud sháníte zajímavý kousek, mrkněte na krajkové šaty na jedno ramínko. Přejete si zakrýt trup, ale ukázat nohy? Černá tunika s průhlednými rukávy vám padne jako ulitá.

Červená

Červená barva se hodí pro vášnivé ženy. Touto barvou dáte partnerovi jasně najevo, že znáte své potřeby. Červené šaty bez ramínek nádherně podtrhnout vaše ramena a odhalí kousek zad. Nechcete se ukazovat, ale červenou milujete? Zvolte šaty s řasením na břiše a kulatým výstřihem.

Modrá

Šaty v modré barvě se hodí ke všem ženám. Podtrhnou všechny barvy vlasů a očí. Pokud v sobě skrýváte romantickou duši, budou pro vás tyto řasené šaty ve světle modré barvě ideálním společníkem. Proměníte se v krásnou elegantní baletku. Vhodnou volbou jsou také šaty se zavinováním. Zúží pas, schovají paže a nenápadně přivedou pozornost k výstřihu.

Pudrově růžová

Pudrová je velmi elegantní barva vzbuzující pocit nevinnosti a čistoty. Záleží pouze na vás, jestli to tak zůstane. Zajímat by vás mohly elegantní třpytivé šaty, které později vynosíte i do divadla nebo pracovní oběd. Jste odvážná? Šaty s flitry vás promění v nepřehlédnutelnou.

Béžová

Béžová barva se stala zbraní elegantních žen. Lze ji kombinovat s černou, modrou, červenou nebo bílou. Jiné barvy nevyjímaje. Pokud máte hravou náladu, zamilujete si béžové šaty s krajkou, jenž jsou sexy, ale přesto vkusné.

Bílá

Bílou nenosí jen víly a princezny. Unosí ji všechny ženy, které preferují čistý vzhled. Skvělou volbou na večeři jsou bílé šaty s širokou skater sukní. K těmto šatům volte stříbrné psaníčko s řetízkem.

Na šaty se hodí kabát

Šaty nekombinujte se zimní bundou na lyže. V ulicích jsou i v dnešní době k vidění ženy, které nosí lyžařské bundy k elegantnímu oblečení. Věřte, že dámské kabáty vás zahřejí úplně stejně a navíc podtrhnou linii těla. Volte jednoduché barvy jako je černá, bílá a béžová. Vynosíte je za každé situace – do práce, divadla i na večeři.

Zvolte spíš menší kabelku

Na romantickou večeři zvolte menší kabelku nebo psaníčko. Vybírejte kabelky, které podtrhnou barvu vašich šatů. Nezapomeňte, že dominantní by měl být pouze jeden kousek. Pokud zvolíte jednoduché šaty, doplňte je výraznou kabelkou. A naopak. Méně je v tomto případě více.

A nejdůležitější věc na konec

Outfit nemůže být dokonalý, pokud se v něm žena necítí. Preferujete kalhoty? Oblečte si je. Nemusíte se za každou cenu snažit nosit to, co je považováno za “sexy”. Ten nejdůležitější doplněk je váš úsměv a sebevědomí. Užijte si krásný večer.

Jaké šaty si obléknout večeři s partnerem? Tyto si zamilujete

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!