Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Elegantní taška / foto: shutterstock

Stylové pánské aktovky a batohy nesmí chybět v šatníku žádného gentlemana

Nepatříte-li zrovna mezi extravagantní tipy, pánská móda může působit někdy trochu stroze. Na druhou stranu v jednoduchosti se skrývá elegance a rafinovanost.

Pánové mají na výběr množství módních doplňků, mezi které bezpochyby patří pánské aktovky nebo batohy. A jelikož módní návrháři slyší na to, že také dnešní pánové touží po tom pořídit si stylový módní doplněk, určitě není problém koupit si každodenního společníka na vaše věci, za kterého se nebudete muset stydět, a který bude zároveň praktický.

Praktičnost a image v jednom

Pokud patříte mezi ty, které móda až tak nezajímá, určitě vás ale vždy zajímá praktická stránka každého produktu. Také pánská aktovka totiž nemusí pouze dokreslovat vaši image, ale musí především plnit dokonale svůj účel. Jedině tak vám bude dobře sloužit k vaší spokojenosti a zároveň vás reprezentovat na obchodním jednání.

Batoh jako trend

Zatímco pánské aktovky nebo tašky jsou určeny spíše do města, řada pánů nedá dopustit na klasický batoh. Ten dokáže být opravdu velice univerzální. Využijete jej totiž nejen při cestě do práce, ale také třeba při volnočasových aktivitách.

Pokud přitom víte, že hlavní využití batohu bude ve městě, můžete zvolit nějaký ten módní kousek. Také pánský batoh totiž umí být stylový. V podstatě se to dnes má tak, že také ve městech je batoh trendem. A rozhodně to neplatí pouze pro mladší ročníky. Abyste podtrhli svou dospělou eleganci, vsaďte určitě na kvalitní materiály. Může to být:

  • Pravá kůže
  • Kvalitní látka

Především ve městě vám pravá kůže dodá významnou dávku elegance. Takové batohy vyrábí třeba značka Piquadro. Tyto batohy jsou dostatečně elegantní, ale ještě více vyniknou, když je kombinujete s casual stylem. Ukážete svou módní kreativitu i originalitu.

Kromě vysoké dávky stylu se u těchto batohů můžete spolehnout také na vysokou kvalitu, která je pro vás dostupná hned v několika barvách. Můžete si pořídit hnědý batoh, ale také třeba kousek v modré barvě. Nikdy pak nic nezkazíte černou klasikou.

Stylové pánské aktovky a batohy nesmí chybět v šatníku žádného gentlemana

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!