Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zima přichází / foto: shutterstock

Znáte trendy letošní zimy? Určitě jim podlehnete

Zima je už pomalu za dveřmi a s ní i čas přehodnotit, zda máme v šatníku dostatečně teplé, a zároveň módní kousky na chladné dny. Letošní zimní sezóna bude bohatá na trendy, které se určitě budou líbit i vám.

#1 Pořádně se zachumlejte

Předpovědi hovoří o tom, že tato zima bude pořádně tuhá. Naštěstí tomu přeje i módní trendy. Do módy se vracejí objemné péřové bundy, které jsou nejen in, ale v nízkých teplotách vás i opravdu zahřejí.

#2 Oblečte se do manšestru

Materiál z našeho dětství v letošní zimní sezóně zažívá svůj velký comeback. Tento sametový trendový materiál 70. let je na chladné zimní dny jako stvořený - je velmi příjemný, měkký a úžasně hřeje. Zamilujete si ho na kabátech, sakách, sukních i širokých kalhotách. Nic nezkazíte, pokud sáhnete po teplých zemitých hnědých, béžových a oranžových tónech.

Avšak ani jiné barvy nejsou tabu. Podívejte se například na tento růžový manšestrový kostým z obchodu About you. No není dokonalý? Stačí k němu obléci jednobarevné tričko či rolák, obout zajímavé holínky a dokonalý zimní outfit je na světě. A to vše můžete mít ještě výhodnější, pokud použijete Aboutyou slevový kód.

#3 Káro s kárem

Klasický károvaný vzor se dnes již vyrábí v nejrůznějších barevných kombinacích. Nemusíte se bát obléci si hnědé kárované šaty a k tomu fialové kárované legíny. Čím více kára zkombinujete, tím lépe. A že doma nemáte nic, co by tomuto trendu odpovídalo?

#4 Rozbalte to v barvách

V této zimní sezóně se nemusíte bát výrazných barev - klidně sáhněte například po výrazných pastelových a metalických barvách na bundách. Královnou zimní sezóny však bude fialová, a to v různých odstínech od levandulové až po tmavě fialovou. Přestože do této barvy můžete sladit celý svůj outfit, nic nezkazíte, pokud si ve fialové barvě zvolíte jen jeden kousek - například šaty či kabelku - a zkombinujete je s nenápadnejšími barvami v tónech bílé nebo béžové.

Výbornou službu v studených zimních dnech vám udělá například takový fialový rolák z obchodu Bonprix. A když vychytáte slevový kupon Bonprix, můžete se obléci ještě výhodněji.

#5 Květy jsou i v zimě in

Přestože květy bývají častou součástí oblečení a pravděpodobně nikdy nevyjdou z módy, pro zimní outfity byly dosud spíše výjimkou. V zimní sezóně 2019 to však bude jinak. Čím větší a výraznější květiny budete mít na oblečení, tím lépe. Florální vzory dominují zejména dlouhým šatům a sukním, ale najdete je i na jiných kouscích oblečení. Pokud již na zimu nemáte nic jiného, dopřejte si alespoň květované doplňky.

# 6 Nezapomeňte na punčochy

Punčošky vás v chladném období nejen zahřejí, ale dovedou váš zimní outfit k dokonalosti. K šatům či sukni zvolte stylové silonky nebo tlustší punčošky - klidně v těch nejbláznivějších barvách a vzorech, jaké si umíte představit. Opět nešlápnete vedle.

#7 Vezměte si maxi tašku

A na závěr ještě jedna malá rada: Nebojte se experimentovat. Klidně zkombinujte i několik zmíněných trendů. A budete nepřehlédnutelná.

Znáte trendy letošní zimy? Určitě jim podlehnete

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!