Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dokonalé spodní prádlo / foto: Shutterstock

Jak vybrat spodní prádlo pod šaty?

Pod společenské šaty patří dokonalé spodní prádlo. Ať už zaklepe na dveře plesová sezóna, chystáte se na premiéru do divadla nebo na jinou společenskou akci, pod dokonalé šaty patří i kvalitní prádlo.

A jaké by mělo být? Určitě bezešvé, aby byl výsledek dokonalý a ničím nerušený.

Věnujte výběru spodního prádla pod plesové šaty vždy dostatečnou pozornost. Jestliže si chcete svůj večer nebo společenskou akci opravdu užít, výběr prádla opravdu nikdy nepodceňte. Spodní prádlo by mělo být vždy pohodlné, abyste se v něm cítila po celý čas dobře. Hladké a bez krajek, aby se vám nikde nepropisovalo přes šaty. Ze stejného důvodu je třeba zvolit i správnou velikost. Nejvhodnější je bezešvé prádlo, které může mít současně i stahující a tvarující efekt.

Dokonalá podprsenka

Hladká podprsenka, která vám dokonale sedí, je ideálním společníkem. Vykouzlí vám nádherný dekolt a svůdný tvar poprsí. Jde o elegantní spodní prádlo. Pod hladké šaty nikdy nevolte podprsenky s krajkou. Vhodnou volbou je i bezešvá podprsenka s Push-up efektem. Kvalitní stahovací prádlo dostanete od italského výrobce Intimidea na jejich e-shopu: https://www.intimidea.cz/stahovaci-pradlo/.

Korzety, body a spodničky

Pod večerní outfit si můžete obléknout i elegantní korzet nebo body, které vám vytvaruje dokonalou siluetu. Budete se v něm cítit opravdu božsky. Vytvaruje vám hýždě, pas i boky a současně schová i vaše vypouklé bříško. Dokonalé ženské křivky bez chybičky vám vykouzlí stahovací body. Můžete zvolit i tvarující spodničky. Pokud zvolíte variantu na ramínka, která končí pod ňadry, můžete si do nich vzít i svou oblíbenou podprsenku. Taková spodnička pod šaty dokáže zařídit, aby byla vaše silueta dokonalá.

Kalhotky

Pokud vám přiléhavé šaty obepínají boky, nesmí být pod nimi vidět jasné obrysy kalhotek. Tento nepromyšlený detail zničí celkový dojem vašeho outfitu. Jaké kalhotky tedy zvolit pod takové šaty? Samozřejmě ty bezešvé. Speciální zpracování okrajů a šití beze švů nebude vidět ani pod přiléhavým oblečením. Kalhotky mohou mít vyšší pas, srovnat bříško a zpevnit zadeček. Pokud zvolíte ty s nohavičkou, vymodelujete i vaše stehna.

K tomuto článku není otevřena diskuze